Kerstboomvlaggenmast met eigen mast

Het grote voordeel van de Glowing Tree tot 4 meter lengte is dat zij een eigen vlaggenmastje hebben. En je deze dus in de tuin kan neerzetten zonder dat je een vlaggenmast hebt. Nu is een prachtige kerstboom van lichtjes dus voor iedereen bereikbaar. Bekijk ons product aanbod. Of lees verder voor meer informatie.

Lees meer

Toont alle 3 resultaten


Vergelijk vlaggenmastkerstbomen met eigen mast

De belangrijkste zaken waarop gelet moet worden, bij het aanschaffen van een vlaggenmastkerstboom, hebben wij hieronder op een rijtje gezet. En daarbij hoe Glowing Tree het doet ten opzichte van vergelijkbare merken.

  Glowing Tree® Andere merken
Bestendig tegen ieder weertype   Meestal wel
Duurzaam  
Energiezuinig   In geval van LED
LED-verlichting   Meestal wel
Gebruiksvriendelijk  
Instelbare timer   Optioneel Optioneel
Duurzame bevestiging meegeleverd

Je ziet, op de belangrijkste punten scoort Glowing Tree®. Het echte verschil zit hem dan ook in de prijs. Die is standaard lager dan andere merken. Glowing Tree is daarmee altijd het voordeligste in prijs

Voordelige prijs van de Glowing Tree vlaggenmastkerstbomen

De Glowing Tree® is ontwikkeld in samenwerking met Bos Vlaggen. Met ruim 35 jaar ervaring mogen zij zich wel specialist noemen op het gebied van vlaggenmastkerstbomen. Door slimme en grote inkoop, rechtstreeks bij de fabrikant, kan Glowing Tree® daarom ruimschoots onder de prijs worden aangeboden van vergelijkbare producten van andere merken.

Voordelige levering van vlaggenmastkerstbomen tot 4 meter

In alle gevallen wordt Glowing Tree® tot 4 meter vanuit voorraad in Nederland geleverd. Je hebt je bestelling dus altijd binnen enkele dagen in huis. Of je aanschaf in aanmerking komt voor gratis verzending hangt af van je keuze. De kleinste vlaggenmastkerstbomen van Glowing Tree® is twee meter. Deze wordt helaas niet gratis verzonden. Overige modellen worden dat wel. Wij raden dan ook aan dit mee te wegen in uw keuze. Verder werken wij samen met betrouwbare partners voor de verzending en ontvang je bericht over de status van je bestelling via de mail.

Duurzame kwaliteit vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® voorzien van LED lampjes van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de Glowing Tree® een energiezuinige optie, vaak zuiniger dan losse kerstverlichting. Door de gebruikte materialen en de perfecte samenstelling hiervan zijn de vlaggenmastkerstbomen bestand tegen weer en wind. Ook de meegeleverde mast is uitgebreid getest en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Je zal dus lang plezier hebben van je Glowing Tree®.