Een kerstboom in je vlaggenmast? Glowing Tree® is de voordeligste keuze

De vlaggenmast kerstverlichting van Glowing Tree® is op alle fronten de voordeligste keuze. Deze kerstboom van honderden lampjes hijs je zo in je vlaggenmast. Dit geeft een gezellige en warme uitstraling bij je huis. Of is een opvallende eye-catcher voor je bedrijf. Lees verder en bekijk hoe de Glowing Tree® zich laat vergelijken met vergelijkbare systemen. Of kijk hieronder naar ons product aanbod.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten


Vergelijk vlaggenmastkerstbomen

De belangrijkste zaken waarop gelet moet worden, bij het aanschaffen van een vlaggenmastkerstboom, hebben wij hieronder op een rijtje gezet. En daarbij hoe Glowing Tree het doet ten opzichte van vergelijkbare merken.

  Glowing Tree® Andere merken
Bestendig tegen ieder weertype   Meestal wel
Duurzaam  
Energiezuinig   In geval van LED
LED-verlichting   Meestal wel
Gebruiksvriendelijk  
Instelbare timer   Optioneel Optioneel

Je ziet, op de belangrijkste punten scoort Glowing Tree®. Het echte verschil zit hem dan ook in de prijs. Die is standaard lager dan andere merken. Glowing Tree is daarmee altijd het voordeligste in prijs

Voordelige prijs van de Glowing Tree vlaggenmastkerstbomen

De Glowing Tree® is ontwikkeld in samenwerking met Bos Vlaggen. Met ruim 35 jaar ervaring mogen zij zich wel specialist noemen op het gebied van vlaggenmastkerstbomen. Door slimme en grote inkoop, rechtstreeks bij de fabrikant, kan Glowing Tree® daarom ruimschoots onder de prijs worden aangeboden van vergelijkbare producten van andere merken.

Voordelige levering van de Glowing Tree vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® vanuit voorraad in Nederland geleverd. Je hebt je bestelling dus altijd binnen enkele dagen in huis. Bovendien geldt voor de meeste vlaggenmastkerstbomen van Glowing Tree® dat ze gratis worden verzonden. Wij werken samen met betrouwbare partners voor de verzending en ontvang je bericht over de status van je bestelling via de mail.

Duurzame kwaliteit vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® voorzien van LED lampjes van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de Glowing Tree® een energiezuinige optie, vaak zuiniger dan losse kerstverlichting. Door de gebruikte materialen en de perfecte samenstelling hiervan zijn de vlaggenmastkerstbomen bestand tegen weer en wind. Je zal dus lang plezier hebben van je Glowing Tree®.