Over Glowing Tree®

Kerstboom in je vlaggenmast

De kerstverlichting van Glowing Tree® is dé uitkomst voor als u tijdens de kerst originele decoratie wenst. Met de Glowing Tree® tover je namelijk een vlaggenmast om tot een kerstboom. Dankzij het slimme systeem en de honderden led-lampjes die aan Glowing Tree® zitten, hijs je deze moeiteloos in een vlaggenmast. De voordelen van een Glowing Tree® op een rijtje

  • tijdbesparend;
  • bestendig tegen weer en wind;
  • duurzaam, gaat jaren mee;
  • gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen;
  • energiezuinig;
  • Altijd voordeliger dan vergelijkbare merken

Geen vlaggenmast? Geen probleem!

De Glowing Tree® is ook verkrijgbaar met een eigen meegeleverde mast. Deze fraaie kerstversiering  is verkrijgbaar in met een lengte tot 4 meter (vanaf de grond) en binnen 30 minuten op te zetten.  Daarna kun je, samen met het gezin, genieten van deze prachtige en gezellige eyecatcher. Ideaal als je weinig ruimte hebt in de tuin.

Een gezellige kerstsfeer, onder alle omstandigheden

De Glowing Tree® kerstverlichting is bestand tegen alle weersinvloeden. Regen, sneeuw of hagel deert de verlichting niet. Een vlaggenmastkerstboom  van Glowing Tree® is volledig waterbestendig. Zo heb je zelfs tijdens druilerige winterdagen een gezellige kerstsfeer. Wel is het verstandig om bij zeer harde wind (harder dan kracht 6) de vlaggenmast kerstboom Glowing Tree® even neer te laten. Het kan anders gebeuren dat de Glowing Tree® beschadigd raakt, of juist de vlaggenmast beschadigd.

Voordelige prijs van de Glowing Tree vlaggenmastkerstbomen

De Glowing Tree® is ontwikkeld in samenwerking met Bos Vlaggen. Met ruim 35 jaar ervaring een echte specialist op het gebied van vlaggenmastkerstbomen. Door slimme inkoop, rechtstreeks bij de fabrikant en door het assortiment te beperken tot uitsluitend de populairste modellen en afmetingen, kan Glowing Tree® ruimschoots onder de prijs worden aangeboden van vergelijkbare merken.

Voordelige levering van vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® vanuit voorraad in Nederland geleverd. Je hebt je bestelling dus altijd binnen enkele dagen in huis. En je aanschaf wordt meestal gratis verzonden. Wij werken samen met betrouwbare partners voor de verzending en je ontvangt dus bericht over de status van je bestelling via de mail.

Duurzame kwaliteit vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® voorzien van LED lampjes van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de Glowing Tree® een energiezuinige optie, vaak zuiniger dan losse kerstverlichting. Door de gebruikte materialen en de perfecte samenstelling hiervan zijn de vlaggenmastkerstbomen bestand tegen weer en wind. Ook de meegeleverde accessoires zijn uitgebreid getest en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Je zal dus lang plezier hebben van je Glowing Tree®.

Veelgestelde vragen

  1. Bestel je op werkdagen voor 16:00, dan leveren wij de Glowing Tree® nog dezelfde dag uit. In het weekend of ‘s avonds verzenden wij de eerstvolgende werkdag. Hou er rekening mee dat onze verzendpartners het tijdens de kerstdagen extra druk hebben. In de decembermaand kan het moment tussen bestellen en ontvangen daardoor langer duren.
  2. Glowing Tree® heeft een uitgekiend systeem voor hijsen (en weer laten zakken) van de vlaggenmastkerstboom. Dit is speciaal gemaakt voor vlaggenmasten. Hiervoor kan je eenvoudig het hijssysteem van de vlaggenmast zelf gebruiken. In de doos bij je bestelling zit een gedetailleerde instructie. Normaal gesproken kan je binnen 30 minuten de vlaggenmastkerstboom in je vlaggenmast hebben staan.
  3. Door slimme inkoop, rechtstreeks bij de fabrikant en door het assortiment te beperken tot uitsluitend de populairste modellen en afmetingen, kan Glowing Tree® ruimschoots onder de prijs worden aangeboden van vergelijkbare merken.
  4. Het verschil tussen Glowing Tree® en andere merken zit hem in de prijs en in de breedte van het assortiment. Glowing Tree® wordt alleen geleverd met warm witte LED-verlichting. En is alleen te bestellen in de meest gekochte formaten. Hierdoor kan scherper en groter worden ingekocht, wat leidt tot een interessant prijsvoordeel.
Lees meer

Toont alle 7 resultaten