Betaalmogelijkheden

 

Betalen

Betalen met iDeal

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank. e hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen bij de meeste Nederlandse banken. Bij deze betaalwijze wordt de betaling direct afgeschreven. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer jouw bank
 2. Klik op ‘Volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 3. Nadat je op ‘Bevestigen en doorgaan naar iDEAL’ klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 4. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van de bank
 5. Rond hier de betaling af
 6. Vergeet niet na de betaling terug te gaan naar onze site. Hier wordt de bestelling afgerond en zie je een bevestiging van betaling
 7. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Betalen met Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer je type kaart en vul de kaartgegevens in
 2. Klik op ‘Volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 3. Nadat je op ‘Verzend bestelling’ klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 4. In sommige gevallen word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van de bank waar je met een kaartlezer of app op de mobiele telefoon betaalt
 5. Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar onze website waar je een bevestiging van de betaling ziet
 6. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging.

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Glowing Tree® veilig.

Betalen via factuur

Kopen via factuur voor onze zakelijke klanten – de prettigste manier van aankopen doen. Je betaalt pas nadat je de artikelen heeft ontvangen. Het betalen op rekening kunnen wij alleen aanbieden voor onze zakelijke klanten. Op basis van de interne kredietrichtlijnen, behouden wij ons het recht voor om bestellingen op rekening niet uit te voeren. In dat geval ontvang je van ons een e-mail. Wij verzoeken je, het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te voldoen.

Problemen met afrekenen?

Neem tijdens kantoortijden telefonisch contact op met onze medewerkers op 055 506 3392. Of stuur 24/7 een e-mail naar info@glowingtree.nl. Wij zullen je bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.