Waarom is Glowing Tree® zo voordelig

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Het antwoord is heel simpel. Door slimme inkoop, rechtstreeks bij de fabrikant en door het assortiment te beperken tot uitsluitend de populairste modellen en afmetingen, kan Glowing Tree® ruimschoots onder de prijs worden aangeboden van vergelijkbare merken. We zetten de verschillen en overeenkomstenhet hieronder op een rijtje.

Glowing Tree®Andere merken
Bestendig tegen ieder weertypeMeestal wel
Duurzaam
EnergiezuinigIn geval van LED
LED-verlichtingMeestal wel
Gebruiksvriendelijk
Instelbare timerOptioneelOptioneel
   

Je ziet, op de belangrijkste punten scoort Glowing Tree®. Het echte verschil zit hem dan ook in de prijs. Die is standaard lager dan andere merken. Glowing Tree is daarmee altijd het voordeligste in prijs. En dat gaat niet alleen om de prijs van het artikel.

Voordelige levering van de Glowing Tree vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® vanuit voorraad in Nederland geleverd. Je hebt je bestelling dus altijd binnen enkele dagen in huis. Bovendien geldt voor de meeste vlaggenmastkerstbomen van Glowing Tree® dat ze gratis worden verzonden. Wij werken samen met betrouwbare partners voor de verzending en ontvang je bericht over de status van je bestelling via de mail.

Duurzame kwaliteit vlaggenmastkerstbomen

In alle gevallen wordt Glowing Tree® voorzien van LED lampjes van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de Glowing Tree® een energiezuinige optie, vaak zuiniger dan losse kerstverlichting. Door de gebruikte materialen en de perfecte samenstelling hiervan zijn de vlaggenmastkerstbomen bestand tegen weer en wind. Je zal dus lang plezier hebben van je Glowing Tree®.